ادامه مطلب...
ادامه مطلب...
1.کلیدواژه ها را به دقت انتخاب کنید.
ادامه مطلب...
اگرچه تبلیغات اینترنتی یکی از بهترین روشهای ترویج کسب وکار در بین صاحبان صنایع و بنگاه های اقتصادی است اما افزایش روزافزون کسب و کارهای جدید و گرایش تمامی آنها به سمت تبلیغات به عنوان تنها ابزار ترویج سازمانی، شرکت ها را بر آن داشته است که بدون رعایت استانداردهای تبلیغات در اینترنت و غافل از ارزیابی حرکت رقبا تنها با صرف هزینه های تبلیغاتی گزاف در بمباران تبلیغاتی قرن 21 پابه میان بگذارند. امروزه بازاریابی در فضای مجازی به یک کسب و کار مدرن تبدیل شده و بسیاری از صاحبان مشاغل رادرگیر خود ساخته است به طوری که شرکت ها به هر طریقی می کوشند تا ورود خود را به میدان رقابت از طریق وب سایتهایشان اعلامکنند.
ایجاد یک طرح بازاریابی برای وب سایت نه ترسناک است و نه مشکل . این کار نه نیاز به مدرک بازاریابی دارد و نه تجربه آنچنانی. می توانید خودتان انجام دهید فقط به شرط اینکه یک مقدار وقت مفید برای این طرح بگذارید .
شايد بد نباشد بدانيم آمريكاييها درآمدهاي خود را چگونه صرف ميكنند.
مقايسه آنچه براي يانكيها مهم است با عادتهاي خودمان جالبتوجه باشد. عدد و رقمها ميگويد خروجي مالي آمريکاييها اين گونه است:
سلامتي: گويا مردم آمريکا خيلي «جاندوست» هستند، چون تقريبا دوبرابر بيش از بقيه مردم دنيا پول بيزبان را به مصارف درماني ميرسانند. کشورهايي که از کمک هزينههاي دولتي براي بخش سلامت بهره ميبرند اين فرصت را دارند که پولشان را جاي ديگري سرمايهگذاري کنند. اين هم از شانس آمريکاييها!
حمل و نقل: هزينه استفاده از وسايل نقيه عمومي در آمريکا نسبت به ژاپن و انگليس خيلي بيشتر است. اينطور که به نظر ميرسد آمريکاييها بيش از اينکه دوچرخهسواري يا پيادهروي را دوست داشته باشند عاشق استفاده از ماشينهايشان هستند. به گزارش اقتصاد ايران آنلاين ,بازار توليد پوشاك در آمريکا آنقدر سکه است که توليدکنندگان دندان طمع را دور انداختهاند و محصولاتشان را با سود کمتري ميفروشند؛ و البته که تجربه ثابت کرده فروش محصولات با سود کم در دراز مدت سوددهي قابلتوجهي دارد. از آن جا که قيمتها نسبتا پايين است آمريکاييها تنوع بيشتري در خريد کردن دارند سيستم حمل و نقل ريلي مجهز و فاصله کم شهرها از همديگر باعث ميشود انگليسيها و ژاپنيها سالانه مبالغ چشمگيري را صرفهجويي کنند. با اين حال، سوخت در آمريکا يکي از کالاهاي تقريبا ارزان به شمار ميرود، به خصوص در مقايسه با کشور کانادا. تا جايي که اختلاف قيمت به يک دلار به ازاي يک گالن هم ميرسد.
غذا: مواد غذايي به خصوص غلات در آمريکا جزو کالاهاي سوبسيددار و در مقايسه با خيلي از کشورها واقعا ارزان است. اما مسئله اينجاست که خيلي از اين غذاهاي ارزان الزاما سالم نيستند و همين امر باعث اضافه وزن آمريکاييها شده است. يکي از اين خوردنيهاي ارزان و چاق کننده چيپس است که به وفور در دسترس مردمان آمريکا قرار دارد و جايگزين سبزيجات و ميوههاي تازه شده است. فست فودها يکي از بهترين مثالهايي هستند که در آن، قيمت فداي کيفيت شده است. خوردن فست فود در رستورانهاي معروف آمريکا مثل مکدونالد تا جايي ارزان و به صرفه است که خيلي از آمريکاييها غذاي گران خانگي را به غذاي ارزان مک دونالد ترجيح ميدهند.
مسکن: آمريکاييها خيلي به داشتن سرپناههاي شيک و مطمئن علاقه دارند. به گزارش اقتصاد ايران آنلاين، اينفوگرافيکي که ماه ژوئن در نشريه فايننشال پست چاپ شد، نشان ميدهد اجاره يک خانه دوخوابه لوکس در نيويورک حدود 4500 دلار است، در حالي که کاناداييها براي چنين خانهاي البته در ونکوور فقط 2200 دلار ميدهند. خانههاي آمريکا کلا گرانند.
پوشاک: آمريکاييها به خاطر اين يک مورد مجبور نيستند پول زيادي بپردازند. بازار توليد پوشاك در آمريکا آنقدر سکه است که توليدکنندگان دندان طمع را دور انداختهاند و محصولاتشان را با سود کمتري ميفروشند؛ و البته که تجربه ثابت کرده فروش محصولات با سود کم در دراز مدت سوددهي قابلتوجهي دارد. از آن جا که قيمتها نسبتا پايين است آمريکاييها تنوع بيشتري در خريد کردن دارند. شايد نحوه دخل و خرج آمريکاييها به اين دليل از الگوي بالا پيروي ميکند که آنها اينطور آموزش ديدهاند. چيزهايي که در خيلي کشورها جزو ارزشها و افتخارات محسوب ميشود در اين کشور هزار رنگ تزئيني است و حتي برعکس. بالاخره اين هم نوعي سبک زندگي است، البته از نوع آمريکايي!
اکثر کارشناسان مسائل اقتصادی بر این باورند که نگرانی از سطوح رو به رشد بدهی و تورم در کشورها، باعث افزایش بی اعتمادی به پول و ارز شده است در حالی که طلا و سایر فلزات گرانبها، یک دارایی واقعی و قابل لمس به شمار می روند موردی که ظاهرا این روزها نباید چندان از پول و ارز انتظار داشت.
افرادی که علاقه مند به سرمایه گذاری در حوزه طلا هستند، این روش را مطمئن ترین امکان سرمایه گذاری در شرایط کنونی می دانند اما برخی دیگر می گویند که افزایش قیمت طلا، دائمی نخواهد بود و نباید زیاد بدان اعتماد کرد.
به ای.بی.سی.نیوز اگر چه ممکن است که بهای طلا ممکن است بعضا با کاهش روبرو شده باشد اما این مساله مردم را از خرید و نگهداری این فلز گرانبها در خانه های خود، بانکها و صندوق امانات ، منصرف نکرده است.
پیت سورنتینو معاون شرکت «مشاورین دارایی های هانتینگتون» واقع در سینسیناتی، سرمایه گذاریهای گسترده ای را درحوزه طلا انجام داده است، وی که 95 میلیون دلار سرمایه مشتریان خود را مدیریت می کند معتقد است که شرایط رکود و قیمت پایین طلا، فرصت ایده آلی برای خرید است و همیشه بعد از آن باید منتظر ماند تا بازارهای جهانی بهبود یابند.
سورنتینو می گوید: سرمایه گذاری در حوزه طلا فرصتی کاملا مناسب برای افرادی است که احتمالا در سایر حوزه های اقتصادی ضرر کرده و می خواهند یک سرمایه گذاری مطمئن داشته باشند. به عقیده کارشناسان مسائل اقتصادی روند سرمایه گذاری در بازار طلا تا زمانی که بی ثباتی در سایر بخش های سرمایه گذاری حاکم است ادامه خواهد داشت.
سورنتینو با اشاره به رضایت مردم از سرمایه گذاری در حوزه فلزات گرانبها، می گوید کسانی که طی دو سال گذشته برای آنها در حوزه طلا سرمایه گذاری کرده ام، بسیار راضی و خشنود هستند.
اسکات وان اشتاین، صاحب یک بنگاه اقتصادی بزرگ در کلمبوس اوهایو عنوان می دارد که به سرمایه گذاری های خود در حوزه طلا ادامه خواهد داد حتی اگر ارزش طلا در بازارهای جهانی روند نزولی داشته باشد. او سیاستهای پولی بانک مرکزی آمریکا را تاثیرگذار در نوسان ذخایر پولی می داند اما معتقد است که همین مساله به عاملی در راستای افزایش بهای طلا مبدل شده است.
وان اشتاین در ادامه می افزاید: «از زمان شروع بحران اقتصادی، مقامات اقتصادی آمریکا درباره هیچ چیزی اطلاعات درستی ارائه نکرده اند. تنها قابلیت آنها، چاپ پول و ایجاد حبابهای مالی است. از زمانی که آنها روش چاپ پول را یاد گرفته اند تنها ارزش دارایی های فیزیکی افزایش یافته است». بانک مرکزی امریکا در نوامبر 2010 به طور بی سابقه ای 600 میلیارد دلار برای تحریک رشد اقتصادی و افزایش تورم اختصاص داد. اما راهکار اتخاذ شده نتوانست در حل مشکلات اقتصادی امریکا تاثیری مثبتی به دنبال داشته باشد.
جفری نیکولز مدیر اجرایی شرکت «مشاورین فلزلت گرانبهای آمریکایی» اعتقاد خاصی به سرمایه گذاری های متنوع دارد. به نظر وی همیشه باید در حوزه های متعدد مانند بازار سهام، شرکت های تعاونی یا حوزه طلا سرمایه گذاری کنیم.
او می گوید: « منطقی تر این است که 5 الی 10 درصد از دارایی های غیر ملموس خود را در حوزه طلای سرمایه گذاری کنیم که نوعی سیاست بیمه ای و تنوع گرایی در سرمایه گذاری محسوب می شود»
نیکولز از سقوط ارزش طلا در آینده نزدیک نگران نیست و فکر نمی کند که چنین اتفاقی هم بیافتد اما به عقیده او، برخی از سرمایه گذاران از بروز چنین وضعیتی در هراسند و البته این حق طبیعی آنهاست که نگران دارائی های خود باشند.
نیکولز در ادامه می افزاید: «سرمایه گذاران در امریکا به سمت محافظه کاری گرایش یافته اند و بیش از گذشته نگران عملکرد اقتصادی دولت و اثرات آن در ارزش سرمایه های خود هستند.
سرمایه گذاران به شدت نگران کاهش ارزش دلار آمریکایی در برابر ارزهای خارجی و شکست نظام مالی هستند. این وضعیت ممکن است غیر منطقی به نظر برسد اما این همان چیزی است که برخی افراد را تحریک می کند تا به دارایی های قابل لمس (فیزیکی) مانند طلا روی بیاورند.»
جاناتان خیونگ یکی از اعضا ارشد «شرکت سرمایه گذاری ملون» معتقد است که نگهداری طلا ایده خوبی است اما در صورتی که مالکان آنها بتوانند این فلزات را برای مدتی طولانی و با هزینه پایین نگهداری کنند. از نظر وی، ذخیره طلا به عنوان یک زمینه سرمایه گذاری می تواند «پناهگاهی امن» برای سرمایه های مردم باشد.
با توجه به چالش های موجود در اکثر سیستم های اقتصادی و نوسانات غیرقابل پیش بینی پول ،خرید و نگهداری طلا و سایر فلزات پرارزش ؛ به روشی ایمن در سرمایه گذاری مبدل شده است.البته در صورت ایجاد فرصتهای سرمایه گذاری جذاب توسط دولتها و تضمین اصل سرمایه ها ، طبیعتا رویکرد فعلی تغییر کرده و سرمایه گذاران با تزریق دارائی های خود در بسترهای ایجاد شده به فعالیت اقتصادی پرداخته و متعاقب آن در توسعه اقتصادی کشورشان مشارکت خواهند کرد.